безплатна доставка! Пазарувай сега
Лесен за използване и с направляване

Процедурата с Wellbox®[S] продължава 6 минути.

Препоръчваме ви да използвате устройството си ежедневно за лицето и през ден за тялото. След като постигнете задоволителни резултатите, процедурите могат да бъдат разпределени. Използването на Wellbox®[S] два пъти седмично ще оптимизира получените резултати.

Редовното приложение е ключът към успеха (както при физическите упражнения)!

Ежедневната грижа с Wellbox®[S] е много лесна за приложение. Вие се ръководите от Wellbox® Routines, които указват как да настроите уреда, колко време трае сесията и етапите, които трябва да следвате, използвайки главите ROLL и LIFT. Wellbox®[S] бързо ще се превърне в неразделна част от ежедневните ви козметични процедури.

> ИЗТЕГЛЕТЕ КАРТАТА ЗА ГРИЖА WELLBOX®[S]: 26 ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО!

Лесен и ергономичен

навигационен интерфейс

Състои се от 8 бутона за управление и LCD екран, който показва различните параметри, които трябва

Технологията SPS+ гарантира, че Wellbox®[S] 2 пъти по-мощно действие против стареене благодарение на по-бързите пулсации на клапаните.

  • ПРЕМАХВАМ мазнините
  • ЗАПЪЛВАМ Бръчки / ЗАПЪЛВАМ кожата
  • ДРЕНИPАМ токсините
  • УКРЕПВАМ / ВЪЗCTAHОВЯВАM блясъка да се регулират в зависимост от процедурата, която трябва да се извърши.

Нуждаете се от отговори на вашите въпроси?

Лошата венозна циркулация има няколко последствия:

краката натежават, глезените и стъпалата се подуват в края на деня, появява се целулит.

Приложението на ROLL главите ви позволява да въздействате в дълбочина, за да подобрите проблемите с кръвообращението. Чувството за благоденствие е гарантирано!

Необходимо е да се започне с интензивна фаза на приложение:

6 минути върху определена зона дневно за лицето и през ден за тялото. След като постигнете целите си, 2 до 3 процедури седмично ще бъдат достатъчни, за да поддържате получените резултати.

Wellbox®[S] е вдъхновен от професионалните LPG® техники. При последните поколения професионални устройства главите FACE и BODY са автоматизирани, докато при Wellbox®[S] само главата ROLL(3) е такава. Професионалните устройства (като CELLU M6®) ви осигуряват също и ноу-хау на практикуващия, множество програми и задълбочена диагностика.

Не е задължително, но е препоръчително. Благодарение на своето специфично действие, третиращите глави ROLL спомагат за по-активното естествено отстраняване на мазнините. Допълнителното физическо натоварване ще ги премахне по-ефективно.

Ще почувствате резултати още след първата процедура:

 

  • Лице: Кожата на лицето ви се изглажда, става по-мека. Чрез действието си върху микроциркулацията, Wellbox®[S] ви осигурява истински „ сияен ефект“.

 

  • Тяло: Зоните с портокалова кожа се

загряват, кожата става по-мека, упоритите зони намаляват обема си, деконгестират ce, кожата е по-стегната.

С течение на времето резултатите стават все по-добри:

 

  • Лице: вие се възползвате от естествен лифтинг ефект, бръчките ви се изглаждат и намаляват, кожата ви е уплътнена, овалът се очертава отново.

 

  • Тяло: Портокаловата кожа е изгладена, силуетът е по-добре очертан, кожата ви е стегната.

 

Забележка: Резултатите може да варират в зависимост от възрастта ви, начина ви на живот (спортна активност, режим на хранене и т.н.) и вашата структура. Приемането на лекарства (определени видове антидепресанти) може да забави процеса.

Да, в продължение на 2 години.

Wellbox®[S] включва защитен филтър, който гарантира правилното му функциониране. Когато този филтър вече не позволява правилното използване на вашето устройство, той трябва да бъде сменен. Препоръчително е да го подменяте приблизително веднъж месечно. Можете лесно да го поръчате на нашия уебсайт wellbox.fr .

Преди процедурите: Трябва да отстраните грима и да почистите лицето преди всяко третиране с Wellbox® [S], за по-добра хигиена на устройството. Препоръчваме мицеларния лосион за предварителна обработка, който хидратира и успокоява кожата, като освен това осигурява перфектно почистване. Третирането с Wellbox® [S] Corps трябва да се извършва върху чиста, суха кожа без никакви следи от козметични продукти. За постигане на ексфолиращ ефект ви съветваме редовно да използвате Ревитализиращия крем за сияние/ Crème Éclat Revitalisante. Неговото микропилинг действие ще подобри вида на кожата ви.

 

След процедурите: Постигнатата по време на процедурата стимулация прави кожата ви по-възприемчива към активните съставки на козметичните продукти, като по този начин повишава резултатите от приложението на Wellbox®. Така, в зависимост от желаната цел (стягане, против стареене, антицелулит и т.н.), е препоръчително процедурите за ежедневна грижа да се прилагат заедно с козметиката endermologie®

Макар и редки, в инструкциите за употреба са посочени противопоказанията. По принцип Wellbox®[S] не трябва да се използва в случаи на тежко и прогресиращо заболяване, сериозно нарушение на кръвообращението, флебит и др.

 

Също така избягвайте да го използвате при скорошни белези, разширени вени, изпъкнали бенки или дори при розацея.

Забележка: Wellbox®[S] не трябва да се използва върху области, наскоро третирани с ботулинов токсин

Back to Top
Продуктът е добавен във вашата количка